Ser att Zeynab Hussaini tagit bort sitt inlägg om försvar av slöjan – som religiöst förtryck av kvinnor – på Facebook. Jag tog ingen skärmdump men andra gjorde.

Ja inlägget var avslöjande.
Och inte minst de helt okritiska kommentarerna och hyllandet även av moderata företrädare.
Hur okunnig är man om islamism!!!??? När lär man sig?

Jag har kollat upp fakta ytterligare och ZH har varit aktiv som sekreterare i en förening som heter Kulturföreningen Al-Tawhid. Se nedan vad ”TAWHID” står för.

Det är alltså en synd att acceptera demokrati – Hur tänker MUF här?


Viktigt att veta i sammanhanget: Begreppet Tawhid
Tawhid är tron på en odelbar Gud, eller monoteismen. I jihadismen är det här centralt, och innebär till exempel att det är Guds lagar som ska styra över människor, inte lagar stiftade av människor. Att acceptera demokrati blir alltså en allvarlig synd.
Källa: https://timbro.se/…/vad-vet-vi-om-islamistiska…/


Obs! Tawhid - Zeynab Hussaini - MUF - Demokrati ?
Begreppet Tawhid – Tawhid är tron på en odelbar Gud, eller monoteismen. I jihadismen är det här centralt, och innebär till exempel att det är Guds lagar som ska styra över människor, inte lagar stiftade av människor. Att acceptera demokrati blir alltså en allvarlig synd.

 


…men jag tror säkert ZH är en samhällsintresserad och engagerad kvinna, vilket är fint. Men ska man företräda ett svenskt demokratiskt parti kan man inte vara tvivelaktig omkring just demokratin.
Avståndstagande mot allt annat måste vara tydligt och otvivelaktigt!
Hur tänker MUF i Falköping?


Obs! Tawhid - Zeynab Hussaini - MUF !!! Begreppet Tawhid - Tawhid är tron på en odelbar Gud, eller monoteismen. I jihadismen är det här centralt, och innebär till exempel att det är Guds lagar som ska styra över människor, inte lagar stiftade av människor. Att acceptera demokrati blir alltså en allvarlig synd.
BEGREPPET ‘TAWHID alt. TWHID’