Läs även Ledarsidorna.se !!!

Det kommer det ena alarmerande efter det andra. Förutom skjutningar, rån och stöldligor som härjar … människofientliga djuraktivister … klimatångestreligion med typ jesusdyrkan …. de ökade våldtäkterna ska vi bara inte tala om …

Mörkas ska det – från vänsterhåll – det är också sossarnas paradgren. Tillika att hålla sig undan när det blir brännande aktuella händelser och vägra bli intervjuade av Public Service.

… en helt sanslöst dålig debatt inför EUvalet … inget gräv av journlister på Public Service om vad som hittills verkligen åstadkommits av svenska EUpolitiker …. vilka frågor inom EU som är viktigast … mm Kanske tom hur EU fungerar! Hur många vet det?
I debatterna i Public Service får EUpolitikerna stå och berömma sina egna insatser, avbryta varandra … tjafsa mot varandra … inga informerande debatter alls och journalisterna kan ju inget … fy så ytligt!
Public Service hänger med på vänsterns – v+c+mp+s – agendasättande att det handlar om att bekämpa högerextremism och försvara demokratin. Hur fånigt och lågt kan det bli!? Precis som om det är vad det handlar om!
EU handlar om samarbete omkring viktiga gemensamma frågor! 

Alarm – ett Sverige som blöder …
Senast är kommunernas dåliga ekonomier. Det kommer att bli riktigt svårt framöver. Det kommer att drabba många. Naturligtvis!
Det finns för många som inte jobbar och drar sitt strå till stacken.

För lite sedan handlade det om att alla elever som nu finns och fylls på i skolan kommer inte att kunna få utbildade lärare för de räcker inte till och det utbildas inte tillräckligt många lärare.

Snart kommer anhöriginvandringen igång och fyller på i skolan och i vårdköer och andra köer.

Hur väl planerat sköts Sverige egentligen!??? Inte alls väl!
Just nu har vi nog den mest inkompetenta regering vi någonsin har haft!

At denna inkompetenta regering dessutom kallar sig feministisk – ja *suck* verkligen inget positivt för *feminism* – ett hån snarare.


Jag är inte emot att det kommer människor till vårt land!

Jag är emot att det inte finns en plan som håller så att det fungerar väl samtidigt!


Och vi ska inte heller tala om IS-terrorister som är på väg hit och en del kanske redan är tillbaka här … tänk de kallas ”IS-återvändare” i den feministiska regeringens Sverige.

Nu räknar vi även Centerpartiet och Liberalerna till denna misslyckade vänsterregering!

Hur illa får Sverige styras och hur länge!?

Hur illa får Sverige styras? Och hur länge? Nu i #EUval och #EUdebatt ?