… prenumererar på Henrik Jönssons Youtub kanal så klart!

Jag älskar alla uppstickare som granskar och analyserar media sakligt. Det behövs verkligen! Inte minst vårt Public Service! Det är anmärkningsvärt agendasättande och jag menar aktivistiskt. Jag har efterlyst granskning i säkert över 10 år och har det även som en ”blänkare” här vid sidan i bloggen. Nu ser vi den ena uppstickaren efter den andra. Heja er – I love you!

Det är skrämmande hur man i Sverige vill strypa öppenheten och möjligheter för vanliga medborgare att få ta del av handlingar. Vem tar inte upp det … om inte Henrik Jönsson när han samtalar med (s)tatsvetare Stig Björn Ljunggren – en av de mer nyanserade sossar jag vet och som jag följt genom åren. Andra håller tyst 😦

I Sverige är vi blinda för de egna bristerna och inskränkningarna i frihet. Vi kritiserar gärna andra.

Lägg ner vårt lågfungerande Public Service! Skapa ett Public Service värt namnet och anställ journalister som ser det hedervärt med detta jobb och som tar fullt ansvar för det viktiga uppdraget. Avskeda alla nuvarande agendasättande journalister.

Vårt Public Service om de senaste alarmerande rapporterna om klimatet – klimatkollaps … Vi får fel och agendasättande information från #SVT … antagligen för att de flesta sympatiserar med miljöpartiet.

Ulrika Bjerström mp/miljöreporter i #SVT …..

Svensk Webbtelevision tar upp viktiga områden.
Tekn dr Lars Bern intervjuas om #SVT fake news om klimatet.

#mpPublicService - #rödgröntPublicService - Någon som tror att det inte påverkar rapporteringen!???
#mpPublicService – #rödgröntPublicService – Någon som tror att det inte påverkar rapporteringen!???

Lars Bern:

”Alarmister och journalister lever på det här.”