Jag söker fakta och den sanna verkligheten – gärna med bakgrund och reflektioner likaså. Jag vill inte ha enkelspårigt betraktande och andras tolkningar. Jag vill endast ha den sanna skära verkligheten och FAKTA. Sedan vill jag själv tolka och värdera.

När det gäller Ungern har jag endast fått andras tolkningar av fakta känns det som. Svensk media är direkt fientligt och antagonistiskt gentemot Ungern vilket gör mig misstänksam och jag vägrar ta till mig det onyanserade.

  • Vilken är den sanna verkligheten?
  • Hur fri eller ofri är media i Ungern?
  • Hur fri från styret är rättsväsendet?

Det är saker jag vill veta. FAKTA FAKTA FAKTA alltså.

Här är en tolkning av ungersk media i sin ofrihet.

Här är en webbtidning som ser sig som enda fria media i Ungern.

Nu har jag skrivit till ytterligare en ungersk journalist … i min jakt efter FAKTA.

Ungern

TV idag:
Idag ser jag att påven träffar kristna förföljda ungdomar som få utbildning i Ungern.
Familjepolitiken har en framskjuten plats.
Ungrare förföljs i Ukraina.