Nu tror ni kanske ….


När jag satt och studerade folket som passerade på Storgatan i Växjö fick jag en tanke i huvudet – en sann önskan .

– Tänk om den kvinnan slängde sin slöja och sitt svarta täckande skynke! …. och jag såg bilden av en rakryggad fri kvinnogestalt promenera så stolt framåt … lämnandes den slängda slöjan och det svarta skynket på gatan bakom sig.

Jag ville se en kvinna ta kommando över sitt eget liv. Jag ville se en kvinna som stolt gjorde sitt eget val. Som valde sin egen frihet … och lämnade både mannens och religionens förtryckande pålagor.

-Jag vill se slöjbärande kvinnor kasta sina slöjor och välja sin egen frihet!

-Vem börjar?

-Vem börjar slänga sin slöja på gatan?

Jag längtar efter att få se denna syn på våra gator … så fantastiskt det skulle vara …

So … When do you think you can choose your own freedom!!!!????

CA2_20150211_sytycd


… att jag blivit vänster! Ha ha …. ALDRIG! Vänster går ej ihop med frihet …. endast förtryck! Bara att kolla vad som sker i världen.