Man ‘får’ ju inte prata om etniska grupper i samband med politik – åsiktskorridoren bestämmer detta – men den skiter ju jag i – här där jag styr!

Jag kan prata både fördomar och etniska grupper mm mm … Jag vet ju att visst är tankar man tänker runt omkring och inga åsikter … visst är åsikter … som jag vet kan vara annorlunda i morgon ….

Det jag tänkte eller tyckte igår … kan vara helt annorlunda mot det jag tänker och tycker idag.

Det är det som är så härligt med tankar …. de kan ständigt utvecklas … om man bara vill … och det vill jag alltid!

En tanke jag har frågor omkring är … dras vissa etniska grupper till vissa partier?

Eftersom jag saknar fakta … blir mina tankar just bara tankar … inte åsikter … men somliga skulle kalla dem ‘fördomar’ … vilka de ‘somliga’ är får var och en tänka vidare omkring … de är helt ointressanta för mig!

Jag tänker att …. palestinier dras till sossarna … ett tecken på det är fjäsket från vissa politiker … tex Hillevi Larsson (s) i Malmö som t.o.m. deltar i demonstrationer där palestinier ropar ‘död åt judar’. Vad skulle (s) vara i Malmö utan palestinska röster?

Och Liberalerna … jag tänker på framförallt romer …

Miljöpartiet … jag tänker … islamister … de hade ju väldigt lätt att ta sig fram i partiet …

Kristdemokraterna … dras ju med sina … fundamentalistiska kristna … en klick som inte märks så mycket längre … som tur är!

Vänsterpartiet … ja milde tid … en salig blandning … så ofritt i vad de tror är fritt … där döljs en massa underligheter … helt opassande i en demokrati!

Sd ska vi bara inte tala om! Måtte folk … de någorlunda vettiga … låta bli att rösta på dessa … för milde tid!!!! Vilka politiker får vi då se styra! Hemska tanke!

V + sd är sannerligen ytterligheter med förfärlig historia båda! Hur kan man ens tänka på att rösta på dessa! Det är något jag inte kan förstå!

Kvar har vi centern och moderaterna … de får jag ta en annan dag … men har inte spontant någon etnisk grupp att förknippa med dem …. traditionellt bönder/lantbrukare/småföretagare i centern … driftiga företagare i moderaterna … samt alla vi som tycker frihet under ansvar är viktigt … samt ordning och reda i samhället … bra skola … hjälp och omsorg till de som verkligen behöver och bekämpning av fusket …

Tankar som dyker upp och tänks alltså …. här skriver jag ner dem för att sedan titta på dem … och framförallt tänka vidare … omkring … allt möjligt … och lite till …

VIKTIGT – Värna vårt sekulära samhälle! – JÄTTEVIKTIGT!

Det politiska uppdraget - Skyldigheten!