Problem idag … med webbsidan … trist … jättetrist … därför inget inlägg … blir ett desperat … för att i alla fall få ut ngt denna dag … så jag inte bryter … 100 dagar …. vill ju göra det 100 dagar i följd … utan avbrott … vill …

Har funderat mycket idag på hur gamla klarar sina liv i denna digitala värld … själv har jag sannerligen mött problem ….

angående att förnya mina recept.

Tänk att det ska vara så krångligt och sedan ändå inte fungera!!!

Upprörande!

Först börjar jag med att ringa upp. Jag knappade in rätt nummer och fick ett röstmeddelande att de skulle ringa upp. Såg sedan på telefonen att de ringt två gånger men inget hade hörts på mobilen. Jag ringde igen. Fick meddelande att mitt nummer fanns registrerat. Tänkte att de ringer igen. Vilket de inte gjorde.

Under tiden mejlade jag till min vårdcentral. De kunde inte hjälpa mig men föreslog 1177 och ‘mina vårdgivare’. Jag loggade in. Tänkte beställa mina 3 recept.

Det gick bara att skriva i ett!!!!! Jag skrev alltså då i en meddelanderuta vilka recept jag behövde. Klickade i rutorna. Bland annat den som ger läkaren tillåtelse att gå in i min journal. Läkaren som utfärdat mina recept skulle också anges.

Hör ock häpna! Den läkaren fattade inte att jag behövde alla tre. Hon hade ju själv skrivit ut dem!!! Och jag hade ju skrivit särskilt!!! … att jag behövde alla tre!

Blev både ledsen – bedrövad – förbannad … när jag på apoteket fick erfara att det inte skötts som det borde.

Mejlade genast då till Vårdcentralen igen. När jag kom hem gick jag in igen på 1177 och skrev i det som fattades.

Snabbt fick jag svar … att nu skulle det finnas på apoteket.

Jag får pallra mig dit igen … i morgon ….

Tänk om en äldre ska behöva genomleva detta ….. stackars människor … äldre i vårt land idag …

De kan inte ha det lätt!


Hur illa får Sverige styras? och Hur länge?