Väldigt bra artikel i Helsingborgs Dagblad om tiggeriet!

”Tack till dig som ser till att tiggeriet frodas!”

Man (jag) börjar bli ordentligt trött på tiggeriet på våra gator och utanför butiker. Kvinnorna placeras ut och männen står och röker i gathörnen och diskuterar högljutt. Jag har nästan börjat bli ”främlingsfientlig” – jag som egentligen gillar mångfald och mångkultur. Men nu börjar jag tröttna på figuererna som sitter och tigger dagarna i ända – vecka efter vecka – månad efter månad – en förnedrande sysselsättning som uppmuntras i Sverige … tidigare har jag angripit FÖRETEELSEN ”TIGGERI” men som sagt nu börjar jag tröttna på människorna.

Fy för sjuton – Sverige är inget roligt land längre! Mesigt och naivt – avsaknad av civilkurage och auktoritet – lag och ordning.

Hörde just om regler för eleverna i skola på kanarieöarna, samt straff för diverse brott, samt hur lätt gamla får plats på äldreboende när de känner att de har behov för det mm mm

Sverige halkar efter – sannerligen!

Bra av Göran Persson att säga att tiggeriet borde förbjudas – det har jag skrivit en hel del om tidigare.

Snart (eller redan nu) är det svenskarna som åker utomlands för att få läkarvård – ett slags ”social turism” …