Jag har funderat mycket på vad alla dessa fjantiga TV-program säger om oss och vår tid – ja och framförallt de som bestämmer i vårt Public Service.

Det är ju rena rama dasshumorn ibland. Kändisar leker med kändisar och gör sig hur löjliga som helst. Fick precis höra att ngn hade gömt förlovningsringen – inför förlovningen – i ändan …. deltagarna i detta fjantprogrammet hade roligt verkade det som.

Vem har skitigast hemma? Vem kör sämst? Hollywoodfruar och hockeyfruar …  olika familjer som viker ut sig – värre än veckotidningsblaskorna ….

Ja jag avskyr alla såpor! Jag avskyr alla tramsprogram och jag avskyr programledare som bjuder in programledare för att leka fjantlekar. På vilken nivå fungerar de? Ja olika artister deltar också i fjantet. Journalister, kändisar och artister frotterar sig med varandra i löjlighetens långdans ….

Ibland visas seriösa kulturprogram. Ibland visas intressanta vetenskapsprogram. Ibland … kan man njuta av intressant program …. men inte tillräckligt ofta!

Galenskaparna gillar jag och jag gillade ”Vänligen Lars Lerin” jättemycket.