Moderaterna har sin stämma ni till helgen. Blir det VINNA eller FÖRSVINNA?

”Störst är förlusten till Sverige­demokraterna. Sedan valet har M tappat 8 procent av sina väljare till SD och det är särskilt under det senaste kvartalet som flödet från M till SD tagit fart på allvar. Det sammanfaller med den tid då flykting- och invandringspolitiken seglat upp som den allra viktigaste för svenska väljare.

– Det finns en ganska stor opinion som vill se en mer restriktiv flyktingpolitik och den opinionen har fångats upp av Sverigedemokraterna. Samtidigt är Moderaterna splittrade i frågan.”  DN.

För egen del är steget över till SD obefintligt och jag förstår inte hur sansade människor kan ta det steget och rösta på SD. Att man i olika undersökningar kan klicka på SD för att visa sitt missnöje med den politiska utvecklingen och dess konsekvenser i vardagen kan jag mycket väl förstå. Det kan jag t.o.m tycka är befogat. Kontroll saknas ju helt hos ansvariga politiker just nu – när den behövs som mest.

Jag hoppas att Anna Kinberg Batra (m) nu är redo ….. att beslutsamt, klokt och handlingskraftigt ta tag i politiken, moderaterna och Alliansen.

Det känns nästan som en ödes-stämma. Vinna eller försvinna. Jag hoppas på VINNA! För Sveriges och allas vår skull.

m_20150304_AnnaKB