Lägg fram fakta! Antalet som kommer nämns ofta men vilka är det som kommer? Tydligen är 1/3 syriska krigsflyktingar. Övriga då?

Hur många kommer från Balkan? Hur många från Albanien? ”Flyktingarna” slänger tydligen sina pass och säger att de kommer från Syrien. Vilka är det som ställer till problem i Göteborgs hamn för att ta sig till England?

Ingen som helst kontroll verkar finnas!!! Det är högst oroande!

Var finns alla som vistas i Sverige olagligt – som inte har fått uppehållstillstånd? Hur många är det? Vad sysslar de med? Varför finns de kvar? Vilka åtgärder ska vidtagas för att återföra dem till sina respektive länder? Inga åtgärder verkar det som! Också högst oroande!

Ingen som helst kontroll har de ansvariga! Vad kommer det att innebära för vårt land framöver? För medborgarna?

Det är hög tid för handlingskraft! Ge polis – och militär om polisen inte räcker till – ”befogenheter” att utföra jobbet som borde varit utfört!

Ju längre de ansvariga politikerna får hålla på att producera fina ord, inte tar kontroll och totalt brister i handlingskraft desto värre kommer medborgarna att drabbas. Det är medborgarna som alltid får stå för usla politikers efterlämnade räkningar. Kostnaderna inte bara rusar iväg – de skenar helt okontrollerat.

Sverige har just nu en regering med usla politiker  – s+mp(+v) – som totalt saknar kontroll över den akuta rådande situationen och dess följder. Deras vackra ord är tomma och deras brist på insikt obefintlig – kostnaderna skenar!

Dessutom verkar de ha storhetsvansinne – de tycks tro de kan få slut på kriget i Syrien. Så låter det i debatten!
Lilla Sverige i världen – tala om brist på verklighetsförankring!

SVERIGE - utan kontroll!