Fattar inte Rosling i denna synpunkt om smugglarna!!! Det är fel #Rosling !!!!

Smugglare är de naturligtvis eftersom de tar hutlöst betalt och placerar människor i de otryggaste båtutrymmena ju mindre pengar de betalar. Fattar inte denna ståndpunkt – om en grym hantering – hos Rosling!!!! Visst är de SMUGGLARE med dollar som ögonbindel!!!! …. tycker jag …

Vill också säga att det är lite löjligt detta att många vill att #Rosling ska debattera med SD! Rosling gör säkert ett bättre jobb som det är nu än att ge sig in som politiker i en politisk debatt. Fånig idé!

Precis som om det inte skulle finnas andra (politiker) som kan ta den debatten. Men håller med om att det brister hos politiker i många avseenden. De är så fega i denna fråga. Börja med att lyfta fram verkligen som den ser ut – tagna politiska beslut – konsekvenser – vad som krävs – nya förslag på beslut – konsekvenser – politisk ansvarsfull vilja – hållbara beslut – ansvar – …. ja börja så!

Ett problem är också medias sätt att beskriva verkligheten – deras verklighet. Inse att medias MAKT är alldeles för stor för journalisters förmåga till ansvar!!!
Jo jag vet! Media slår alltid ifrån sig! Tala om att sakna självkritik!!!! Tala om att inte förmå leva upp till ansvaret som Public Service!