Oj vilken dag! Mysigt, varmt och skönt. Filminspelning på gatan. Bokmässa öppnad på det stora centrala torget. Pratade med och fotograferade en ung författare. Batteriet i kameran tog slut. Hem, duscha och ladda batteriet. Sedan ut igen.

Till filminspelningen. Jag spelade in jag med. En stund.
Sedan till Déak torget som var fyllt med folk och med härlig stämning. Fotograferade. En stund. Fortsatte sedan till Váci gågata. Tog ett glas rosé, fotograferade.

När jag sedan skulle bege mig hemåt mötte jag Anna-Maria Corazza Bildt EU (m). Pratade lite. Fotograferade. Jag beundrar Anna-Maria. Hon är skärpt, engagerad, kunnig och modig. Inte ens rädd för Putin 😉
Vilken härlig fin daga jag haft idag.

Till slut kom jag hem. Massor med bilder väntar på genomgång.

Den unga författaren Hatala Csenge hennes bok Hírzárlat kan ses på denna videon:

Min film – vid filminspelningen – med iPhonen.