När jag (man) tittar på TV på kvällarna …. så översköljs man av reklam för olika spelsajter och spelappar. Jag är själv helt ointresserad av spel och tycker närmast synd om dem som ägnar sig åt denna syssla. Allra mest tycker jag synd om dem som drabbas av spelberoendets nackdelar. Nästan samma som drogmissbrukets. Eventuell sambo och särskilt barnen drabbas huvudlöst. Jag kan heller inte förstå att staten är inblandad i denna verksamhet.

Men nu till en undran …. Vi har förbud mot tobak- och alkoholreklam. Varför inte förbud mot spelreklam? Det är ju samma genre!

Jag skulle önska att man i media även tar vänsterns extrema sida i samhället. Våld och hat mot andra människor. Såg att Birgitta Olsson (Fp) skrev artikel om när hon som minister blev utsatt för trakasserier så fort hon nämnde vänsterextremismen.

Vänsterextremismen är lika rutten som högerextremismen! Båda är fiender till demokratin. Lika människofientlig också! Båda ska synas i sömmarna av media! Lika mycket!

v_20150503_hat