Idag/inatt/nu vet jag inte just vad jag ska skriva om i Blogg100-inlägget. Dagen har varit skön och lugn fast med lite oro. Men oron håller på att gå över. Det ena efter det andra löser sig.

Sedan har jag uppdaterat några bloggar. BudapestCityDaily, xPiPP-People in Public Places, min FOTOblogg, …
Jag har tittat på Salomes tragedi här och lyssnat på modiga kloka egyptiskan Irshad Manji, samt energiska Brigitte Gabriel mot radical islam. Fast min favorit är Ayaan Hirsi Ali som är med i en intressant debatt om huruvida Islam är en religion för fred eller ej.

Jag har varit ute och fotograferat. Just nu är jag i en period när de flesta bilderna blir jättebra. Det är så kul! Jag testar vilt i kamerans inställningar. Mest svartvita bilder just nu. Utom när jag ser en magnolia i blom under blå himmel – förstås 🙂
Jag har skrivit min Skrivpuff men ännu inte min HAIKU till Carpe Diem.

Nu skriver jag min Blogg100 för den 8 april.

Nu ska jag bestämma om jag ska lyssna på Kajsa Ingemarsson och ”Någonstans inom oss”, Richard Dawkins dokumentär eller på P1 när jag lägger mig.

Det blev ett inlägg till slut 🙂