Blogg100 – 48.

Hur kan politikerna på riksnivå visa Sveriges medborgare hur en ansvarsfull människotillströmning bör se ut? Som lugnar medborgarna! Som får medborgarna att lita på att ni politiker faktiskt klarar vår tids utmaningar på ett ansvarsfullt sätt. Sluta ”käbbla” med varandra och i stället debattera mer konstruktivt.

Det råder inga problem när det gäller medborgarnas öppna hjärtan. Sveriges medborgare visar ideligen hur generöst man bidrar med egna medel vid olika katastrofer och till människor i kris världen över. Svenska folket visar att de är beredda att bidra ständigt. Men! Medborgarna har tappat förtroendet för er (v, mp, s, fp, c, kd och m) – därför har så många röstat på sd.

Det är alltså er (v, mp, s, fp, c, kd och m) politiskt otillräckliga förmåga som skapat framgång för sd!

Det finns inget annat sätt att förklara det på!