Polisen gjorde tillslag mot vänsterextremister som har på sin agenda att förstöra och härja runt på ett destruktivt sätt. Nyheterna rapporterade i alla kanaler. Det är ovanligt att höra ”vänsterextremister” i Public Service men mycket vanligare att höra ”högerextremister”. Båda är osunda i en demokrati som vår!

Efter rapportering den dagen blev det helt tyst! TYST! Nu undrar jag om det kommer några grävande journalistjobb om de vänsterextrema? Eller låter Public Service tystnad råda om dessa destruktiva människofientliga vänsteruttryck??

Undrar om Sjöstedt (v) tänker agera angående den vänsterungdomen i ordförandeställning som tycker det är helt ok att stödja denna vänsterextremistiska falang?? Eller är Sjöstedt (v) också tyst!???

Nu har jag inte följt SVT Debatt varje gång på senaste tiden – har det kommit upp i SVT Debatt? Märkligt vore det annars!!!!!!