Nu har jag skrivit både till Birgitta Ohlsson (EUminister) och Cecilia Malmström (EUkommissionär) båda (fp).

Förutom att jag tycker att man ska ta tag i situationen med tiggare som skjutsas runt i Europa så anser jag att man borde agera omgående när det gäller tiggare med små barn eller hundar/valpar i knäet. De är drogade och ligger och sover långa tider under tiggarens ”beskydd”. Var finns barnperspektivet här? Eller djurskyddet?

http://budapestcityphoto.wordpress.com/2013/05/22/beggars-with-dogs/

Ska bli intressant att se om det får någon verkan!

Efterlysning: BARNPERSPEKTIVET

Ingen ska kunna säga att jag inte gjorde något!!!!!!

Kanske något för gravstenen (som jag egentligen inte ska ha någon eftersom jag vill gå upp i rök):

Hon försökte i alla fall – envist hela livet!

Beggar with a puppy


LundIntressant, …
Läs även andra bloggares åsikter om
beggars, EU, tiggare, barnperspktiv, droger, drugs, djurskydd,