Apropå Husby, Malmö, Rosengård, …..

”This is my simple religion. There is no need for temples; no need for complicated philosophy. Our own brain, our own heart is our temple; the philosophy is kindness.” Dalai Lama

Förorter vandaliseras, polis och brandkår attackeras …. Se det för vad det är! Bråkstakar som bara vill förstöra!!!!!

När handlingarna legitimeras – genom medias blödiga reportage om människor som placerar sig i en offerroll – blir effekten som att gjuta olja i det sjuka maskineriet. Media uppmuntrar bilden av att det är synd om bråkstakarna och polisen är boven! Hur korkat skevt kan det bli!?

Bråkstakar är bråkstakar och ska så behandlas! Ingen har rätt att vandalisera, förstöra och skapa oreda i samhället! Denna typen av handlingar t.ex. anfalla polis och brandkår med stenar och andra tillhyggen är något som invandrat med människor från länder där detta sker.

Högst märkligt att generationer drar med sig sådant de flytt ifrån!

Polisen borde få fler befogenheter i denna typen av vandalisering. ”Bråkstakarna borde ställas inför rätta och sedan utvisas med sina föräldrar.” Det är så man känner! Hög prioritet alltså för att ringa in och fånga bråkstakarna!

Jag gillar verkligen inte att sådana destruktiva handlingar och krafter dras hit och får fäste här! Ingen tillstymmelse till varken hjärna eller ”kindness” där inte!

I media kan man bli beskylld för att vara rasist om man är emot bråk.  Jag tar risken för jag vet vad jag är och vad jag inte är!

SvD Gulan Avci (fp),


LundIntressant, …
Läs även andra bloggares åsikter om
,  , polisen, vandaler,