Det är intressant med turbulensen inom Socialdemokraterna – SAP. Kaos har ju rått när det gäller möteskompetens. Jag tänker på det plötsligt utökade antalet platser i VU för att kunna komma överens. Vad ska ändras nästa gång för att komma överens. Är stadgarna inom SAP så lösa och oseriösa kan man undra. Det är bara att ändra så alla blir överens och glada.

Löfvén och Jämtin har hållit sig i bakgrunden och vill inte beblanda sig med hanteringen av Omar Mustfa. Palm har fått ta på sig ansvaret som ordförande i Stockholms arbetarkommun. ”Det var ju de som nominerade OM”. Nu pratas det om Palms avgång. Många tycker hon borde avgå men själv säger hon att hon är den enda kandidaten och vill leda vidare. Leda vidare mot avgrunden? … undrar jag lite elakt. Jag ser knappast Veronica Palm som en tillgång för s. Hon är en leende flumpladdrare. Förstår inte hur man kan nå positioner inom SAP men jag vet ju att det inte är kompetens som prioriteras. Kvotering tex är viktigare.

I efterdebatten om OM har det kommit en debatt om muslimer och islamister. Nalin Pekgul  (s) har varit en av anförarna. Man nästan önskar att dom skulle skilja ut sig så man vet vem som är vem. Islamister kan naturligtvis inte vara företrädare i en demokrati eftersom de inte vill demokrati.

Säga vad man vill om Löfvén men han var tydlig med vilken värdegrund som gäller för s! Bra!

Det kanske är dags att ta fram en värdgrund som är gemensam för alla partier som vill in i Riksdagen – och som är tydligt uttalad – och strikt!

Då kanske vi skulle slippa detta tramset med att etikettera varandra och i stället fokusera på handlingskraft i politik.