Orban går för långt! Absolut! Nu handlar det inte i första hand om den egna befolkningen!

Att Orban har tänkt på den ungerska befolkningen i tex migrationsdammanhang har naturligtvis varit bra för landet! Titta bara hur det gått för Sverige med den destruktiva migrationspolitiken. Vi medborgare har verkligen inte varit föremål för styrande politikers skydd av oss!!! Nu har vi många områden med fiender som vill oss och landet illa. Stenkastning bränder våld drabbar oss alla. Rån och bedrägerier mot äldre. Rån och förnedring av ungdomar. Ja listan börjar bli lång och våld och mord börjar bli vardag. Hos oss. Inte i Ungern.

Men nu herr Orban! Nu gäller annat. Nu gäller ngt ännu större! Nu gäller vår frihet. Europas och västs frihet och våra demokratiska styre. Ryssland har visat sitt fula ansikte och brutala väsen. Ukraina är angripet och fasansfulla scener utspelas, krigsförbrytelser begås av Ryssland.

Nu gäller att EU står upp för Ukraina mot Putin och Ryssland!

Tänker du Orban vara en svikare i kampen för vår gemensamma frihet i väst!??

Nu får vi se om du Orban är med oss i väst eller är Putins hantlangare och bidrar till att finansiera Putins krig!

Denna intervju på BBC är mycket intressant:

Zoltan Kovacs talesperson för Ungern o Orban.