I brist på tid just nu men vill ändå lägga in en blänkare av detta viktiga:

BRAVO #StaffanDopping #vitaldemokrati så efterlängtat med granskning av Public Service och deras journalistik.
 
Min kommentar under youtube-inlägget:
Wow! Fantastiskt! Som jag har längtat efter att vårt Public Service skulle granskas. Här föreligger sannerligen ett behov. Nu börjar journalister med kurage och sund ryggrad granska. Så välkommet! Journalister anställda inom Public Service BORDE se sitt uppdrag som ett hedersuppdrag och ansvarsbärande gentemot medborgaren. I stället framstår de ofta som aktivister (inom miljö/klimat mm) och ofta är det lätt att avslöja deras politiska hemvist. Sorgligt värre! Vi medborgare är värda bättre! Inte denna snäva, undermåliga och enkelspårigt journalistik. Allsidig belysning struntar de i liksom ”i medborgarens tjänst”. Hur är ”kulturen” inom Public Service? Hur rekryteras medarbetare och chefer? Vad styr? Vilka lyfts och vilka hålls bakbundna? Rent pinsamt ibland avseende vilka de bjuder in som ”sakkunniga”. Äntligen! BRAVO Staffan Dopping! *** Ps. Nu ska jag ladda för ett blogginlägg – Politik i Tiden – men först dela på Fb, twitter mm.

 

https://youtu.be/5lO9Wkrlj0U

Toppen toppen toppen – så efterlängtat – fortsätt granska Public Service mfl som bär makt i samhället.