Denna sorgliga historia med #Centern och #Liberalerna – det stora sveket mot #Alliansen och väljarna.

De gick in i den röda famnen – lät sig omfattas av vänsterpolitiken. Fy sjutton!

Nu kommer straffet för Liberalerna.

Liberalerna med sina två falanger – den destruktiva och den kämpande konstruktiva. Den senare gav efter för de destruktiva. Klart inte Sabuni (L) kunde rädda! Det går inte att krypa samtidigt som man räddar. Hon valde att krypa för den destruktiva falangen. Hon trodde nog att hon tvingades.
Hade hon valt de konstruktivas sida – den där hon själv befann sig innan – hade Liberalerna varit klart över spärren.

Nu kan man säga att Björklund slängde ut Liberalerna ur Riksdagen genom sitt agerande.

Liberalerna borde vara ett parti som behövs både i Sverige och på andra platser. De sköter inte sina kort i Sverige. De krymper och vem behöver det svenska s.k. liberala partiet så som det fungerar!? INGEN!

Hej då!

Lika gott så!

Vänsterfalangen – de destruktiva -kan ju slå sig ihop med röda Centern och de konstruktiva är välkomna i det blå Moderaterna. Blått är bäst och skönast. Moderat och klokt. Inga ytterligheter. Liberalt och konservativt i en gynnsam blandning. Bäst för framtiden.

Absolut så!


Bollmatch inom #moderaterna