Vi borde göra en minneslista över alla medborgare som politikerna offrar och har offrat för att de inte klarar samhällskontraktet med trygghet för oss medborgare.

Vi behöver en minneslista för alla som inte fått vård i tid också. Cancerpatienter som avlidit i sjukvårdskön, gamla som dött ensamma i sina lägenheter m.fl.

Påminnelser så politikerna hela tiden ser ….

Vi behöver införa politikeransvar och tjänstemannaansvar. Tänk alla miljarder som dryper ut ur vårt välfärdssystem på felaktiga grunder!

Miljarder som skulle kunna gå till omsorg om äldre och barn.

Det är bedrövligt hur det går till i vårt land numera.

Var finns civilkurage, mod och handlingskraft hos våra politiker. Är de rädda för våra  oseriösa mediadrev? Ett tongivande media som inte tycks ha någon moral angående vad de publicerar utan bara har sin egen agenda för ögonen.

Sverige har varit på fel väg alldeles för länge! Det är sannerligen synd om Moder Svea som drabbats av så huvudlösa politiker som vi har och har haft senaste tiden.

Vi kanske borde höja riksdagsspärren till 10 %!


Det enda vettiga partiet är Moderaterna när det fungerar som bäst. Tyvärr skadesköt Reinfeldt partiet så illa att det fortfarande blöder och gamla moderater tvivlar djupt.
Fy sjutton vilket svek!

Hur illa får Sverige styras? Och hur länge? Nu i #EUval och #EUdebatt ?