Bilden av Ungern på plats med ungrarna stämmer inte med den bild som ges av media och politiker i Sverige!

VARFÖR? jag vill veta !

Vilka är källorna?

Fredrik, jag skulle bli mycket tacksam om du ville ge mig dina källor när det gäller Ungern. Jag finner det mycket intressant att följa o jämföra två så olika länder i EU som Sverige o Ungern. Inte minst utifrån historiskt perspektiv. Bilden jag får av Ungern på plats med ungrare stämmer dåligt med den som ges i Sverige. Dina källor är därför mycket intressanta för mig. Hoppas du finner tid att dela med dig av dessa. Viktigt!

KÄLLOR!!!!!

Ungern

Att det sker mycket positivt i Ungern förtigs!

Att ungrarna efter sovjetkommunismen fått det fantastiskt mycket bättre förtigs!

Att Ungern tar sig upp mer och mer på många ekonomiska områden förtigs!

Avseende Ungern förtigs mycket. Förtalet är groteskt.


Klart Ungern har en hel del att jobba vidare på!

Sverige skaffar sig mer och mer att jobba vidare på!