Socialdemokraterna är sannerligen inte som förr. Jag vill tro att mycket gott gjordes när ”folkhemmet” byggdes upp. Säkert ett och annat mindre bra också.
Min pappa röstade på socialdemokraterna. Han trodde att det skulle underlätta för hans tre döttrar att kunna utbilda sig. Mamma röstade på bondeförbundet som sin far som var ledande politiker i Linneryd. Men när Bohman kom med sina frihetliga tankar bytte min kloka mamma. Pappa hade definitivt slutat rösta på socialdemokraterna i nutid. Han var inte socialist och han ville INTE vi skulle handla på Konsum utan på ICA.

Socialdemokraterna har haft sin trogna kärna av väljare. De är så lojala att de skulle ”rösta på en häst om en sådan ledde partiet” som s-märkta journalisten Lena Mellin Ab sagt. Ja de skolas in i partiet stenhårt på Bommersvik ägt av SSU. Där blir de trogna lojala kompisar och indoktrinerade in i märgen.

Idag förlorar socialdemokraterna väljare. De har inte ens arbetarna på sin sida. Hur de kan ha någon enda pensionär är obegripligt! Folk börjar mer och mer genomskåda politiken. Socialdemokraterna sviker de äldre som jobbat och slitit hela sitt liv. Socialdemokraterna sviker barnen och skolan. Skolresultaten sjunker och en skola där ingen får sticka ut och vara duktig är förödande. Sjukvården ska vi bara inte tala om längre. Cancersjuka dör i väntekön som blir längre och längre.

Efter senaste 1 maj står det definitivt klart hur försåtliga och bedrägligt socialdemokraterna har utvecklats. De visar hur desperata de är!
Visst är de skolade att hålla tal! Men det är ORD som inte har något med verkligheten att göra. De skryter och ljuger. Socialdemokraterna har sjunkit lägre än man trodde var möjligt.

Idag har socialdemokraterna lämnat sina grundläggande värden när det gäller praktiskt handlande i vardagspolitiken. Fler och fler äldre blir bostadslösa mm mm

Idag måste socialdemokraterna vinna nya väljare och de siktar in sig på vissa grupper och det får tydligen kosta vad det vill.

Gruppen muslimer är stor i Sverige och den ökar. Man ser ”klanröstningen” som sin möjlighet att överleva. Fjäsket ökar och har till och med löpt in i Svenska Kyrkan som går i armkrok med socialdemokraterna.
Kolla bara i Malmö hur beroende socialdemokraterna är av muslimer, palestinier! Där kan socialdemokratiska riksdagsledamöter som Hillevi Larsson demonstrera med palestinier som skanderar död åt judarna. Igår hände tydligen något liknande där SSU och Ilmar Reepalu visade sin fientlighet mot en grupp människor – judar.

Det är bara att studera verkligheten! Beskriva det som sker!
Att beskriva en företeelse är INTE åsikter.


 Artikeln.

Tala om att agera människofientligt! Skäms!

Varje sunt parti i en sann demokrati borde inte ha någon enda grupp människor som sin fiende att bekämpa. Varje parti i en sann demokrati borde ha som utgångsvärde den verkliga viljan att vilja ALLA medborgare/människor i landet väl och gott.


Sionism är en politisk rörelse som strävar efter att åstadkomma judarnas återvändande till Israels land (Kanaan, Heliga landet eller regionen Palestina). Namnet kommer av bergfästet Sion utanför Jerusalem som under diasporan fick symbolisera judarnas längtan tillbaka.