Jag fyller på med nya svek längst ned ….

Precis som Fredrik Reinfeldt!

Upp som en sol – ner som en pannkaka!

Hur kunde Annie (c) spela bort korten så fatalt!? Hon sjönk som en sten i samma ögonblick som hon tog steget över till vänstersidan! Ett fanatiskt förhållningssätt. Hon trodde säkert själv det var styrka och handlingskraft. Säkert hade hon även tanken om att kunna bli statsminister. Ska man tycka synd om henne? Nej! Hon är en skärpt kvinna så hon får stå där med sin sko!

Jag har helt tappat respekten för henne!

När hon kom in i riksdagen – jag brukar följa debatterna – anade jag en ny stjärna. Hon var bra i talarstolen och jag skrev till henne vad jag tyckte. Hon svarade och tackade.

Nu är andra tider! Det kan skifta från dag till dag. Jag hatar SVEK! Det är det sämsta människor kan ägna sig åt! Både privat, socialt och inom poltiken.

Fy sjutton för svek!

Annie (c) du förtjänar inte borgerliga väljares förtroende längre och har inte mitt. Det bryr du dig säkert inte om. Du kommer aldrig att återfå borgerliga väljares hela förtroende.
Centern har nu – i mina ögon – två svekfulla ansikten – Olof Johanssons och Annie Lööfs.

That’s it!

Det enda borgerliga alternativet att lita på är Moderaterna och Kristdemokraterna.
Liberalerna byter partiledare och det bör även centern göra! Enda sättet för (gamla) Alliansen att överhuvudtaget kunna återuppstå.

Nya Alliansen - Enda borgerliga alternativet - M/Kd.

 


Skön läsning! Lööf rasar …

 


Mer opålitligt om Annie Lööf (c) 7 ape 2019 – kemikalieskatten –
ett besked först ett annat sedan!