Public Service – sekt – fanatism – vinklat – brist på fakta – ..

Jag tog bort swebtv – kan inte dela då de anlitar gäster som säger att man måste rösta på … Jag tar starkt avstånd från de partier som är avarter i en demokrati – vänsterpartiet och sverigedemokraterna = kommunister – nazister. Partier sprungna ur människovidrig historia. Ingen människovänlig varelse som hyllar demokrati kan välja dessa partier.

. inte så konstigt kanske att innehållet i SVT är som det är …

Partisympatier inom svensk Public Service!
Partisympatier inom svensk Public Service!

Ledarsidorna.se
Vad vuxna gör med barn är oförlåtligt. Det är rena rama skandalen. Barnen blir en ekokammare av vuxnas egna föreställningar. De indoktrineras dagligen, från förskolan, till lågstadiet och hela vägen upp. En skrämselpropaganda som berövar dem deras barndom. Man kallar det att värna miljön, men själva verket berättar vuxna dygnet om för vår unga om alla katastrofer som kommer att drabba vår jord: den förgås av eld eller torka, av värme eller andra naturkatastrofer och den mänskliga rasen kommer förintas.”


En tanke och fråga jag fick …

Stämmer det att George Soros är finansiär bakom Greta?

Jag vill ha FAKTA & ALLSIDIG belysning