Kanske tycker man att det låter bra det hon säger i olika sammanhang!???? Nu senast i SVT forum under prof Lars Trägårdh. Jag tycker ofta det är tomt och vilseledande otydligt.

Och vadå!!!! Skulle det vara viktigt att partiledardebatten hålls i Norrköping och inte i Stockholm!!! Vad tänker hon på tanten!? Vad fasen har det för betydelse för mig som tittar på TV … ute i världen eller hemma i ”Svedala” … Det är ju fånigt! Här är det absolut viktigast att det är skickliga programledare och att frågor och ämnesområden är genomtänkta, att motfrågor ställs när politikerna är otydliga och svamliga, att man agerar ledare i debatten, inte tolererar att debattörer avbryts mm. Programledare som är värda att kallas programledare alltså!

Hallå Hanna Stjärne … kan du fokusera på uppdraget … allsidigt belyst … i medborgarens tjänst … det är en lång bit kvar när det gäller genomförandet av uppdraget.

Skit i Norrköping!

Ägna dig åt innehåll och styrning … i medborgarens tjänst!

svt2