När Magdalena A (s) under budgetpromenaden säger att Alliansen införde (straff)skatt för de äldre ljuger hon! Att medvetet ljuga som finansminister anser jag tyder på låg moral och brist på etik.

Alliansen sänkte skatten för de som arbetade! Man införde INTE en särskild skatt för pensionärer. Och min reaktion på den åtgärden då var … jag står gärna tillbaka som pensionär för att mina förvärvsarbetande barn med småbarn … mfl i liknande situation ska få det lättare. Kom ihåg att vi hade finanskris dessutom! 

I den politiska retoriken upplever man lätt vänsterns gränslöshet. De kan dra till med nästan vilka lögner och påståenden som helst.

Ulla A (v) visade ju tydligt prov på detta i sin budgetdebatt med Ulf K (m). Sanslöst lågt!

Jag tror faktiskt svenska folket önskar en mer ärlig debatt och en debatt fylld med mer respekt. Det vore trevligare att lyssna då. Är inte den tiden förbi när man ska slå varandra på käften och slänga lögner vitt och brett. I Riksdagens talarstol!

När jag ändå är inne på lögner och skeva bilder måste jag avsluta med …

AVSTÅNDET mellan sossarnas retorik om vad de gör för Sverige och hur verkligheten av deras insatser ser ut …. är AVGRUNDSDJUP!

Magdalena Andersson (s) brist på etik i retoriken.