Dalia var inte nöjd med sin näsa. Hon ville operera den innan hon gifter sig. En skönhetsoperation alltså och inte alls medicinskt motiverad.

  • Hoppas verkligen att det inte kräver våra skattepengar!
  • Hoppas verkligen att hon har privat försäkring!!!!
  • Hoppas alla som skönhetsopererar sig har privata försäkringar!
  • Inga skattemedel ska gå till operationer som ej är medicinskt motiverade!

Nu blev Dalia inte nöjd med operationen. Näsborrarna var inte symmetriska. Vem har symmetriska näsborrar naturligt!????? Ingen har symmetriska ansiktshalvor!!!


Och Public Service – SVT – börjar med att visa när Dalia håller på med sin bröllopsklänning. Så banalt! Skulle det skapa sympati. Det blev ju bara löjligt!


IVO – Inspektionen för vård och hälsa är tydligen rejält överhopade med klagomål.

  • Hur många av klagomålen gäller skönhetsoperationer?
  • Varför kollade Public Service inte det?

Självklart ska vi ha läkare som kan utföra oklanderliga ingrepp! Självklart ska läkare anmälas när de gör ingrepp som leder till men!

Det är dock inte självklart att skönhetsoperationer som misslyckas ska få skattemedel i någon del. Självklart är att patienter som genomgår skönhetsoperationer ska ha egna privata försäkringar som täcker alla eventualiteter av misslyckanden.

Jag vill definitivt inte betala Dalias osymmetriska näsborrar! Jag har själv sådana fast naturligt. Precis som alla andra!

Dalia tycks ha problem med att se naturlig ut för även läpparna såg opererade ut – förstorade eller utfyllda överläppar s.k. ankläppar. Hoppas dessa inte blir problem också för henne framöver.

Public Service – SVT – gjorde ett väldigt ytligt arbete här! Dåligt och undermåligt samt vinklat! …. som så ofta.

Sjukvårdsminister Annika Strandhäll (S) är som vanligt ”djupt berörd” och vill ge myndigheter mer muskler = (s)kattemedel.

Ingen reflektion om vad skattemedel är ämnade till! Jag önskar att den summan hon vill ge för orsaker rörande skönhetsoperationer i stället gick till äldreomsorgen!

Den stora frågan här är vad skattepengar ska finansiera! Avlasta IVO. Låt alla klagomål angående skönhetsoperationer skiljas ut till en annan kö och för annan finansiering och inte belasta det allmänna.

Basta!

Ankläppssyndrom i vår tid ….

 

CA3_2015_talkingaboutLips2