OJ! Det finns tydligen journalister inom Public Service – en i alla fall – med civilkurage. Ja civilkurage nog att kritisera ledningen – Jan Helin.

Kul också att jag kunde skriva ngt positivt ang. Public Service och i sista #blogg100 för denna gången.

Jan Helin rekryterades från Aftonbladet av Hanna Stjärne – de är väl goda röda kompisar så klart! Hon är tydlig – Hanna Stjärne – i sitt vänsteraktivistiska arbetssätt. Jan Helin är ju ingen stjärna precis så meriterna var så klart röda.

Det är Anna Hedenmo ordförande i Publicistklubben som visar civilkurage. Och det gäller rapportering om Invandringen. Hon och Mats Knutsson ledde Agenda när frågan:

”Hur mycket invandring tål Sverige?”

ställdes. Jag kommer ihåg. Frågan var högst befogad men himmel vilket liv det blev. Det beskriver Anna Hedenmo i artikeln.

Lustigt att denna Anna Hedenmo är den enda som blockerat mig på Twitter. Nej föresten det finns en till. 2015 förekom en debatt mellan sansade Ivar Arpi och upphetsade Behrang. Jag vet att jag skrev på Twitter till Behrang som genast blockerade mig.

Det var nog samma med Anna Hedenmo men jag undrar vad hon retade sig på. Tänk om det var en TVdebatt om invandring där jag tyckte hon ställde mesiga eller vinklade frågor!? Tänk om! 😉

Du Anna Hedenmo – du kan avblockera mig faktiskt – jag är inget troll – bara en engagerad och kritisk medborgare 🙂

Tummen upp för Anna Hedenmo som tar tag i frågan omkring vårt skeva Public Service … som även konstateras här:

Vänsterrapportering i svensk media jämfört med Europa

Behrang - upphetsad debattör under en SVT-debatt. 2015