Ulf Kristersson sammanfattar det STORA sveket kärnfullt!

Ulf Kristersson i AXESS::

”Alliansen kan inte avstå från att lägga gemensamma förslag för att det riskerar att vinna.”

Tänk så mycket vänsterpolitik Alliansen släppt igenom!
Tänk att Alliansen – våra valda politiker – satt denna sd-tvångströja på sig själva!

Ja satt på den på själv!

Ulf skriver …..

”2014: Den 27 december sluts decemberöverenskommelse. Ingenting har nog skadat tilltron till alliansen och till M, lika mycket som DÖ. Det som skulle markera att SD inte får något inflytande över svensk politik, skapade ett demokratiskt monster. Principiellt feltänkt, eftersom allas röster måste räknas. Och praktiskt kontraproduktivt. Man sitter i opposition för att man inte kan regera, inte för att man avstår från att försöka. Valet 2014 ledde till tre – kanske fyra – förlorade år för Sverige, och ett förslösat förtroendekapital. Vi är många som ödmjukt måste ställa oss frågan varför vi inte insåg – och sa – detta redan då.”

Vi insåg! Men inte ni! Det var några av er som insåg också! Hur gick det för dem? Vad gjorde ni mot dem?
Tänker bl.a. på Finn Bengtsson ….


Hur kunde ni låta er styras!? är min berättigade fråga. Vad gjorde att ni var så oreflekterat passiva omkring situationen? Vad bottnade Fredrik Reinfeldts oresonliga hat mot sd i? Var det personligt? … och ni lät er styras …


Det är inte bara FEGHET utan både MESIGHET och brist på CIVILKURAGE ni uppvisat!


Hur illa får Sverige styras? och Hur länge?