Ja det är nog många som skrattar eller hånler åt Sverige … ett land som agerar väldigt naivt … ja vägrar se det negativa … det onda … i vardagen … och därmed vägrar vidtaga åtgärder … i stället använder man gärna tillmälen som rasist … mfl … liknande negativa etiketter för att stoppa de som inte har bindlar för verkligheten ….

Nu har journalister i Norge gjort ett liknande reportage som BBC gjorde för flera år sedan om den organiserade rumänska tiggeriverksamheten i Spanien där barn utnyttjades … och som TV4 fakta gjort ett litet reportage omkring … om tiggeriet … det visar det som vi är många som visste … men som ännu fler förnekade … kanske fortfarande förnekar … angående tiggeriet!

Tiggeri – brottslighet – prostitution – inbrott – rån – stöld – kränkningar – ….. med centrum i Rumänien … speciella områden … där man är ”född till tjuv” … tjuvbossar utnyttjar sina medmänniskor till det yttersta …

GodhetsSverige supportar denna verksamhet! Ja så förfärligt är det!

DU … som ger pengar i kopparna supportar denna förfärliga verksamhet! Direkt eller indirekt! Så är det bara!

Jag har skrivit många gånger om att förbjuda tiggeriet. Detta blir ytterligare en.

Förbjuda tiggeriet är det enda rätta …

…. allt annat sanktionerar förnedrande av människor!

Dagens Oliver Twist, BBC, BBC dokumentär om barn del 1, del2, del3, del4, … SvD,

Tiggeri i Sverige - Godhetssyndromet som sanktionerar förnedrande av människor!
Tiggeri i Sverige – Godhetssyndromet som sanktionerar förnedring av människor!