Vad händer med Sverige?

Verkligen en fråga som borde vara i fokus för alla inom politik och media – de verkliga makthavarna.

Den tycks vara i fokus för många medborgare! Mig med som en samhällsengagerad sådan.

Själv har jag skaffat min bild av Sveriges utveckling och verkligheten i vardagen sedan 40-talet när jag föddes. Växte upp i det trygga 50-talet, njöt av det glada 60-talet, etablerade mig som bidragande, ansvarstagande medborgare under det lovande 70-talet, föregångare inom det ekologiska under 80-talet, nya steg på karriärstegen samt politiskt engagemang under 90-talet och 2000-talet, ‘after work’ 10-talet …. men fortfarande ett enormt stort samhällsengagemang. Jag är inte medlem i något parti längre. Jag är ALLIANS vän. Jag anser att v + sd är avarter inom politiken. Båda med en högst människofientlig och högst avskyvärd historia. Förstår inte hur dagens människor ens kan komma på tanken att sympatisera med dessa partier. Kan verkligen tiden läka sår inom politik?!


Jag älskar människor! Jag älskar olika kulturer och kulturmöten! Jag är i själ och hjärta hyllare av mångkultur! Jag ser snarare till människors handlingar och hur de uttrycker/presenterar sig i vardagen. Jag ser inte människor som varandes något fenomen – varken en religion eller en hudfärg.


Människor är mitt absolut största intresse i livet!

Men! Vad har hänt med Sverige!?

Svar: Våra politiker har så totalt misslyckats de senaste årtiondena! I sin strävan mot ett mångkulturellt samhälle – säkert med godaste avsikter – visandes sig vara anmärkningsvärt naiva – har de skapat ett segregerat Sverige – ett förödande utsatt samhälle med fara för medborgarnas liv och hälsa – ett totalt misslyckande!

ETT TOTALT MISSLYCKANDE!

Bara att erkänna! Eller fegar ni ur? Ni ansvariga politiker sedan Göran Perssons (s) tid …. Det är ni som bär ansvaret – tillsammans med media som ofta hetsar, vinklar, missvisar, med sin agenda och nu även PK-anda … När tänker ni mogna och skaffa kompetens?

Ni t.o.m. fegar ur när det gäller att redovisa FAKTA för medborgarna. En sak som borde vara HELIG i varje demokrati. Ni förskönar och vinklar! Medan medborgarna ‘ser’.
Inte konstigt att en Facebook grupp som Stå upp för Peter Springare (nu över 220 000) snabbt får medlemmar som överstiger alla politiska partier tillsammans. Bara på några dagar … en kort tid i sammanhanget.


Försvaret är undermåligt i vår tids utmaningar. Polisen helt utom kontroll. Sjukvården på knäna. Våra gamla har det bra mycket sämre än både fängelsekunder och migranter. Brottsligheten högst oroväckande en stigande kurva! Våldtäkter som ökar. Flickor som inte vågar besöka simhallar eller motionera ute. Ej heller vistas fritt. Klä sig fritt.


VAD HÄNDER MED SVERIGE? … är en högst befogad fråga! Ta tag i den! För 17!!!!


Jag kan konstatera … apropå att det höjs röster för starka ledare …

Ett homogent samhälle kräver inte en stark ledare. Sverige är inte längre homogent!

I SVERIGE finns nu många – massor med människor – från alla typer av förtryckande samhällen och inte alls den typ av ”snäll demokrati” som Sverige erbjuder.


Ju större skillnader ett samhälle visar upp i människors bakgrund och uttryck

– desto starkare ledare krävs! –


Vi har ingen stark ledare i Sverige! Vi har ofantligt mesiga ledare! Totalt inkompetenta för den utmaning vi står inför! Jag väntar på att en stark ledare ska träda fram. Sverige är i kramp efter avsaknad av denne – starka – människovänliga – framsynta – kloka – ledare.

VAD HÄNDER MED SVERIGE?

Och jag sörjer verkligen avsaknaden av ett PUBLIC SERVICE värt namnet!

Och jag anser att vårt SEKULÄRA samhälle ska värnas – inga skattemedel ska gå till religionsutövande aktiviteter! Religion ska vara privat!


Vårt SEKULÄRA SAMHÄLLE och VÅR DEMOKRATI är värd att dö för …. men inte om Sveriges utförsbacke fortsätter!


I Sverige vet jag inte längre vad politikerna prioriterar!

Eftersom jag studerar utvecklingen i de högst motsatta länderna SVERIGE och UNGERN … vet jag att i Ungern är första prioriteringen dess medborgare. Det hörde jag senast igår på TV. Det är vad politikernas beslut också visar där.

I Sverige gäller något annat – vad?!


Sverige - Ungern varandras motsatser. Dt blir intressant att följa utvecklingen!