Intressant med reaktionerna omkring Magnus Norells rapport! Verkligen! Man får känslan att de som tillfrågas av vårt vinklade Public Service känner sig träffade.

”Allah är vårt mål; Profeten är vår ledare; Koranen är vår lag; jihad är vår väg; och döden för Allahs ära är vår högsta strävan (Hassan al-Banna, grundare av Muslimska Brödraskapet)”

Det är ju sannerligen inte klokt att det finns människor som går omkring och har detta som ideal! Som mål i livet! Det enda liv man har att leva!

Fy sjutton för att påtvinga andra människor
ett liv de inte vill leva!

En AVART i vår tid!

Brittiska rapporten om ”Muslim brotherhood”. SVT om densamma.

Myndigheten för samhällsbeskydd och beredskap … som har beställt rapporten. Jag tycker de har svarat väldigt bra på kritiken som är i omlopp … från vissa håll … väntade så klart!

Muslimska Brödraskapet

 

Magnus Ranstorp om rapporten:

Sakfrågan i rapporten är viktig.


2017-03-04.
Magnus Norell besvarar kritiken:

”– Här har vi då ett gäng forskare som sutitt på universitet och högskolor, betalda av det allmänna, och inte överhuvudtaget intresserat sig för förmodligen världens viktigaste islamistiska organisation på alla år. Och sedan när någon gör det så blir det ett himla liv. Det luktar ju lite… som att de skäms, som att surt sa räven om rönnbären, säger Norell.”

Vad var det jag sa’!
Märkligt att Public Service – SVT – gav sådant utrymme och lade upp sin rubrik ‘rapporten sågas’!!! Men så klart …. socialdemokraterna har tydligen samarbete med dessa suspekta religionsgrenar och de tjänar väl som ”rö(s)tboskap”.