Journalisten (SVT) Pontus Mattson intervjuar Benjamin Dousa (MUF) och tycker det är ok att han själv tar upp vad andra moderater uttryckt i sociala medier men när BD nämner Anders Lindberg på Aftonbladet tycker PM inte det är OK – för han är ju inte närvarande …..

Tydligen var det OK när han själv nämnde andra moderater!

Jag tycker journalister på SVT ska skärpa sig när det gäller mycket!

Börjar bli så trött på allt lågfungerande …

  • politiker verkar ofta bara vara till för sig själva och
  • journalister har länge verkat vara till för sig själva och varandra

Vilken trist utveckling! Vi medborgare då! Är det inte för oss ni är till!?????

Journalister bjuder in varandra att tycka och sällan är det något som kan kallas vederhäftig analys! Journalister väljer ämnen efter sitt intresse och väljer bort annat som är i medborgarnas intresse.

Det är väldigt få journalister inom svenskt Public Service som är intressanta, visar kompetens och ansvar för det viktiga uppdraget.

Jag saknar Kjell Albin Abrahamson mycket. Han var så nyanserad! Relaterade till bakgrund och fakta på ett suveränt sätt. Inte minst när det gäller forna öststaterna. De flesta andra journalister har en så trångsynt framtoning. Men Bitte Hammargren är också alltid intressant att lyssna på.

I början tyckte jag Silberstein var bra men inte längre. Hon kan inte dölja sina partisympatier vilket gäller för de flesta eftersom det genomsyrar hela Public Service. Mats Knutsson är bättre.

Partisympatier inom svensk Public Service!
Partisympatier inom svensk Public Service!

Vilka ämnen som väljs, vilka begrepp som används, allt som väljes bort, vilka som ges utrymme att yttra sig och hur, ….. tänk bara så obefintligt djupgranskningen av statsråden är … inte är det någon granskning om det ”feministiska” i regeringens arbete heller ….

Nej, vänstermedia – vårt Public Service – är inte till för medborgarna! Endast dem själva! Och deras agendastyrda innehåll. Elakt kallar jag SVT/SR för ”Flyktingpartiet”. Ska ni inte registrera er som sådant till nästa val? Det är så ensidigt á la snyfthistorier avseende flyktingar och migration – ödsligt innehåll när det gäller medborgarna. Muslimorienterat (och judefrånvänt) …. Jag vill ha allsidighet och inte ensidighet! Obs jag beskriver hur det ser ut! Alltså pratar om företeelser inte om människor! Har inte något emot vare sig judar, hinduer, muslimer, kristna, ateister … så länge de inte skadar andra människor. Då reagerar jag!

Rena rama föraktet för svenska medborgares samhällskontrakt. Det är nämligen det som borde vara i fokus.

Ett lands välfungerande Public Service granskar hur politiker lever upp till sitt samhällskontrakt till medborgarna.

Sedan ska vi ju inte tala om alla indoktrinerande barnprogram och alla fjantiga program och fjantiga programledare – alla inom SVT bjuder in varandra till sina program här och där.

Hörde precis Anders Borg tidigare finansminister (m) säga: att Miljöpartiets flyktingpolitik inte fungerar i praktiken. Efterklokhet är ju lätt och bättre sent än aldrig. Vi är många kloka medborgare som tidigt insett detta. Ska se Min Sanning om det går i SVTplay.

SVT - nya Flyktingpartiet