Högst anmärkningsvärt att en forskare uttrycker sig så här:

Fereshteh Ahmadi, professor i sociologi och ansvarig för Mångfaldsbarometern tror att de dramatiska förändringarna i attityder till mångfald beror på två saker – mediabilden av män från vissa regioner som farliga sexualförbrytare, samt en växande rasism och högerpolitik.

Är han vänster!? Naturligtvis!

Sverige är inte betjänt av varken politiska forskare eller politiska journalister inom Public Service!

Apropå Mångfaldsbarometern 2016.

Ann Heberlein gör en intressant analys här.

Mångfaldsbarometerns resultat är en signal om att många människor är oroliga. Framväxten av parallella etiska system, av enklaver med egna värderingar och normer – värderingar och normer som skiljer sig från svenska – hotar sammanhållningen och tilliten i vårt samhälle.

Flickor sviks i Sverige!