Verkligen bra skriven artikel av Nima Dervish, författare.

Det handlar om normer, handskakning, slöja ……

”Nej, normerna inom den egna religionen älskar SMFR. Normerna hos deras ursprungsländers majoritetsbefolkning (som lever kvar inom egna minoritetsgruppen i Sverige) vill de inte bryta. Det är bara svenska, västerländskt sekulära normer som ska ifrågasättas. 
Detta är inte normkritik, utan spridandet av egna normer i Sverige. 

Tillåt mig utmana feghetsnormen i svensk media med lite klarspråk: 
Vissa muslimska organisationer har lärt sig vilka floskler som går hem hos blåögda svenskar. Rabblande av rätt nyckelord har lett till miljonbidrag till ens förening och politisk position för en själv. 


Kanske är den mest angelägna normen för svenskar att börja bryta den alltför länge rådande naivitetsnormen.” Aftonbladet.

Skydda barn!