Lotta Gröning, Expressen:

”Men det vi mest ser i medierna är bara skjutningarna och inte allt annat som pågår.

I Göteborg finns flera kriminella klaner och ätter med internationella rötter som utövar påverkan och styr hela stadsdelar. En av dessa kommer från Libanon, har sin bas i Tyskland och ätten har förgreningar i Göteborg och de tjänar pengar på narkotika.

I en intervju jag gjorde med Magnus Ranstorp, som är expert på terror och våld på Försvarshögskolan, sa han: ”När jag ser helheten av de kriminella gängen blir jag väldigt uppgiven. Det jag skrämdes mest av var den påverkan som de kriminella gängen har på myndigheter och stadsförvaltningar.”

Förfärlig utveckling i Sverige! Dessutom mesiga, naiva och handlingssvaga politiker. Det krävs krafttag!

Vem klarar att ta itu med utvecklingen och vända den rätt!?