Partiledardebatten i SVT Agenda där tonen angavs direkt av Isabella Lövin (mp) – det var angrepp – med stilen vanligt traditionellt tjafs. Urdåligt av henne! Hon fick ordet allra först och kunde ha valt en trevligare ton. Brutit detta evinnerligt uttråkande tjafsande. Hon kunde givit en ton av presentering av idéer och politisk handling. Men valde konfrontation. Trist så det förslår!

Annars tyckte jag de rödgröna gav ett otroligt svagt intryck och fortsatt avsaknad av handlingskraft. De ”tittar på” de ”utreder” de ”har möten” ….. inget händer och inget tycks komma att hända.

Jimmy Åkesson (sd) utsågs tydligen till ”vinnare” i debatten – var det av Aftonbladet? Det kan jag inte precis hålla med om. Men han behandlades illa och nonchalant av den kvinnliga programledaren. han avbröts hela tiden och hon var definitivt INTE intresserad av hans idéer och hans synpunkter. Brist på respekt för hans väljare också.

Meningsdispyten mellan JÅ (sd) och JB (l) angående hur man fick får uttrycks sig om verkligheten så kan jag tycka att det vore på plats med självransakan hos Allians-partierna när det gäller #migpol.

Överhuvudtaget finns det politik som sd framfört tidigare och som nu omfattas av övriga partier. Det har skett en drastisk omvärdering av migrationspolitiken och just här vore självransakan hos alla på plats.

Mycket har blivit helt fel!

Beredskapen har varit totalt kass.

Integrationspolitiken har varit så fruktansvärt obefintlig att det är skandal och får nu konsekvenser – resultatet av denna misslyckade integrationspolitik kommer att ge svåra efterverkningar lång tid.

Islamiseringen och islamism med förtryck av kvinnor och begränsande av friheter – förtryck av oliktänkande mm är så hemskt och faktiskt skrämmande hur det blivit i vårt land.

Jag mår illa när jag läser om hur tex judar har det i vårt land och vad de får utstå där medelålderstänkande muslimer härjar. Muslimer i Malmö som skanderar död åt människor med annan religion. Hur får sådant ske?

Hur får det fortsätta ske?

Är det bara för att sossarna och miljöpartisterna behöver röstboskap – att de styrande (s) och (mp) inte sätter ner foten.

Malmö är en avart i Sverige när det gäller hur integrationspolitiken fungerar och begränsar livet för vissa medborgare medan andra låts härja.