Måste det vara försent innan vi agerar? frågar Alice Teudurescu i GP.

Ja!

Så är det med den regering Sverige har – socialdemokratiskt styrd tillsammans med miljöpartiet. Miljöpartiets politik är ju det mest naiva vi har på den politiska kartan i Sverige. Egentligen fattar jag inte hur Socialdemokraterna bara vill regera med dem.

Apropå Malmö – som AT inleder med i sin artikel – så undrar jag om inte Sverige är på väg att bli likt det illa skötta Malmö!? Sverige – ett Malmö modell större.

Hur mycket får Malmö egentligen i statligt stöd – totalt alltså? Hur ser Malmös budget ut? Tror jag ska begära ut den – bara för att se verklighetens Malmö i siffror. Med tanke på att de styrande ofta pratar om hur lönsamt det är med migration, nytillkomna, ….  så borde ju Malmö gå med otrolig vinst vid detta laget. Malmö har ju haft en hel del år på sig och resultatet kan ju ses i stadens budget.

Sverige behöver att tjänstemän kan ställas till ansvar för tagna beslut!

En sak till!

Stefan Löfvén (s) – du kan väl ändå inte ha kvar Mehmet kaplan (mp) i din regering!? Det blir ju skrattretande att kalla sig ”feministisk regering” – ord ord ord – är det enda du/ni kan producera! Ingen handlingskraft, inget civilkurage … och dessutom din krypande utrikesminister – kryper för plats i säkerhetsrådet, täcker sig för kvinnoförtryckare, mm – feministisk regering – skrattretande – HA HA!

Ingen ryggrad och inget civilkurage! Dessutom ingen handlingskraft! I alla fall inte förrän det är i det närmaste för sent! Som i Malmö!

Hur illa får Sverige styras? och Hur länge?