Med tankar på mediadagarnas debatt om #nättroll går mina tankar till andra troll #mediatroll

#mediatroll är sådana som etiketterar motståndare t.ex. med #rasist ocht #islamofob

#mediatroll är sådana som Guillou beskriven i denna artikel och Mattias Gardell beskriven i denna artikeln.

#mediatroll är förnekare av korrekt verklighetsbeskrivning och som angriper de som kämpar för att föra fram den sakliga bilden av verkligheten

Vi får vara evigt tacksamma för att vi har enskilda människor med civilkurage och som verkar i verklighetens anda Magnus Ranstorp, Tino Sanandaji, Nalin Pekgul, …..

… och som verkar genom sin kunskap för nyansering av debatten och ökad förståelse av företeelser som t.ex. Lars Trägårdh, ….

Här är en artikel som väldigt bra beskriver hur verkligheten (händelserna i Köln) kan förvanskas när man inte vill se klart eller vill förminska en händelse. Rosanna Dinamarca (v) är en som bidrar till detta och väldigt gärna tycks det för henne när hon kan ge en generell slänga till männen.

Ledarsidornas -Johan Westerholm – skriver:

Nu står Sverige vid ett vägskäl. Om vi skall fortsätta eftergivhetens väg i det lilla eller stora. Eller. Om vi ska slå ner pålarna och säga ”hit men inte längre” och konsekvent stå för detta.

Jag gillar sakliga beskrivningar av verkligheten – gärna med hänvisningar till källor – helst så lite eget tyckande som möjligt. Då är artiklar som bäst!

Jag vill ha FAKTA & ALLSIDIG BELYSNING