Nej det hoppas man ju att det inte görs. Det är dags för hela Sverige att sätta ner foten!

Inte minst för politiker och jurister!

Bra artikel i Kristianstadbladet av Carolin Dahlman!

”Hur kan någon vettig människa falla för en av dessa monster? ”Bad boys” brukar dra till sig blickar från oss kvinnor, men detta är ”Horrible boys”. Vad är så sexigt med det?”

”Och det välkomnande som Anna Sundberg fick när hon efter 16 år återvände till Sverige efter en lång tid som jihadist gör inte saken bättre. Den blonda svenskan har nu gett ut en bok och har fått figurera i åtskilliga medier där hon mötts av sympatier snarare än avsky. Hon framställs nästan som ett offer, som en stackars kärlekskrank tjej som oj då ooooops hamnade i klorna på dumma killar. Som hade otur i sitt val av män? Man baxnar.”

Slöjan som terrorismens flagga, Ledarsidorna.

CW_ISBHwarriors