#mstämma startade denna dag. Ett ”måste” att följa. Men ett trevligt måste eftersom jag är politik- och nyhetsnörd. Följer alla stämmor.

Såg även sd-s presskonferens. Tänkte då på hur viktigt det är med ordvalet hos ansvariga politiker. Anser inte att sd är sådana och de gör inte heller genomtänkta ordval. Deras populistiska stil förstärks och rollen som ansvarstagande minskar därmed. Katastrof är ett sådant ord. Utmaning är ett bättre. Dessutom finns det internationella överenskommelser och åtaganden som förhindrar sd-politikens genomförande.
Men förstås! Tiden ändras och överenskommelser kan kräva uppdatering/förändring. Absolut!

Men – SNÄLLA! – fall inte för deras ord!

Sverige behöver ansvarsfull politik! Sverige behöver ett tydligt/handlingskraftigt ledarskap!

Jag tror uppriktigt att AKB är vad Sverige behöver. Betänk under vilka omständigheter hon tillträdde! Betänk att det inte ens är ett år sedan!

Nu är det hennes #mstämma! Nu är det hennes avstamp! Ge henne en rättvis chans att visa vad hon vill för Sverige! Nu behöver vi inte vänta så mycket längre.

Vissa vill skynda på. Jag vill hellre att det får ta liten gnutta mer tid för att bli på bästa sätt. Men! Tiden är nu! För AKB att visa vad hon går för som Moderaternas ledare.