Åh jag är så glad! Nu känns politik lika roligt igen som innan #DÖ. Tack härliga modiga rättframma #kdting och kämpen @skyttedal !!!

Oj så mycket spekulationer som sätter igång! Faktiskt roande! Ibland pinsamt – särskilt Löfvéns (s) första uttalanden. Han gjorde bort sig och skickade sedan ut Damberg (s) som gav ett ansikte åt förlorarsidan. Pinsamt var ordet!

Men här håller jag med Marcus i TV4 nästan i allt. Uppfriskande inslag. Kan säkert gillas även av nyhetsfiender.

Idag fick vi också höra att POLISEN är orolig för alla migranter som kommer utan att söka asyl. Var tänker de bli av? Vad tänker de göra?
Är det någon som tror att det BARA är polisen som är oroad!? Nej minst alla de – s+ alliansväljare – som gått över och visat sympatier med (sd) är alldeles säkert oroade de också. Plus ytterligare några!

(sd) har fått ökade siffror – inte för att de är ett bra parti – endast för att de lyckats få monopol på vår tids viktigaste politiska fråga. Hur har övriga partier kunnat vara så urbota dumma – ansvarslösa – korttänkta – låsta i sin egen värld – blockerade – ……. att de inte lyssnat på medborgarna och deras oro!!!!?

Det har ju faktiskt visat sig nu att politikerna – de ansvariga – har ingen som helst kontroll på situationen! Det är helt uppenbart.

Folks oro har varit befogad. Folk kände sig ”tvingade” att sympatisera med (sd) i olika undersökningar som en desperat handling.

Polisen är orolig ….. det finns alldeles säkert anledning till det!

Vad gör politikerna! Vad tänker #ALLIANSEN göra nu!

Mina råd är:

  • Lägg beslag på den viktigaste politiska frågan just nu i vår vardag!
  • Genast!
  • Ta kontroll över vilka som vistas i vårt land!
  • För medborgarnas trygghet!
  • Återvinn väljarnas/medborgarnas förtroende!

NU! 

Råd till ALLIANSPOLITIKER efter #DÖ