Alltså! Det är problematiskt att vi har en journalistkår som lutar så starkt åt vänster (mp+v)

Det är högst oroväckande och problematiskt när det dessutom gäller Public Service. Journalister är INTE så skickliga att de klarar av att ”allsidigt belysa i medborgarnas tjänst”. De tolkar och använder begrepp som de känner sig bekväma med i sin egen politiska anda! Ja så är det bara! Det är ganska tydligt för den med kritisk blick.

Jag vill t.o.m gå så långt att jag menar att journalister och politiker har stor skuld i SD-s framgångar. Journalister inom PS minst lika stor skuld som politiker.

Just nu tänker jag på vad som sades under Aktuellt igår vid debatten där Mona Sahlin (s) deltog. Fundamentalismen i förorterna diskuterades. Islamismens utbredning.

Då säger man i en poängterad consensus att det är ”KULTUREN” som är problemet – inte islam! Ja så säger man i det officiella media/politikerSverige. Men vad säger och tycker folk!? Jo folk inser naturligtvis att det är islam som är problemet. Det är islam som ligger i botten och är grunden för det som sker i Syrien mfl platser. Nu även i våra förorter!!!! Man kan inte komma ifrån att det är islam! Hur kan politiker och journalister se verkligheten så korkat urbota fel!?

Sedan är det ju tolkningen av islam som olika muslimer gör.

  1. Klart att det finns massor med sunda människovänliga muslimer som tolkar islam som en fredlig religion. Lever så.
  2. Men de som ställer till problem tolkar islam på ett brutalt vidrigt omänskligt sätt. De skyr inga medel. De lemlästar, halshugger, våldtar, skändar ….. allt i islams namn.

Kom inte och säg att det inte är islam som är problemet för denna gruppen människor. Sunni och shia …. motsättningar inom den ”fredliga!” religionen.

Skärp er! Ni ansvariga! Ni inom media och politik! Ni ”sover”.

Börja jobba i MEDBORGARNAS TJÄNST! Ta ansvar för verkligheten så som den är!