Två unga människor gifter sig. Det strålar kärlek omkring dem. En av deras livs lyckligaste dagar.

Ingen kan väl missunna dem denna lycka under sin bröllopsdag?

Men det finns det! Det finns människor som uttrycker sig förfärligt elakt. Människor som kan uttrycka de mest otroliga människofientliga uttalanden. En uttalade t.o.m. att han önskade att det gick åt helvete:

Filip Hammar @PodFF: Fan vad jag hoppas att det går åt helvete för prinsessan Sofias vidriga överklass-charity.

Han önskar alltså att det går åt helvete för barn i svårigheter i Sydafrika. Sanslöst!

Det finns fler fruktansvärda uttryck från republikaner och s.k. klasskämpar på vänstersidan. Det finns förödmjukande elaka bilder också. Det är inte producerat av mindre vetande människor utan även av akademiker.

Hur kan människor bete sig på detta vis!? Mot människor. Människor av kött och blod med känslor som alla andra.

Visst kan man vara republikan i en monarki. Men det är en oförlåtlig brist att inte kunna hålla isär SAK & PERSON. Kan man inte driva sina frågor utan personliga angrepp är man inte värd att varken bli lyssnad på eller att få föra fram sina åsikter, kan jag tycka.

Man behöver inte kränka människorna i vårt Kungahus! De viger sitt liv för Sverige och gör väldigt mycket gott för vårt land. Angrip statsskicket – monarkin. Inte monarkerna. Att gifta sig av kärlek kan inte vara fel och vara i behov av kritik.

Det finns en fruktansvärd grymhet och tanklösa människor i vårt samhälle.
Visa civilkurage och reagera mot deras sätt att uttrycka sig!

Mer civilkurage behövs i vårt samhälle!