Det är så sorgligt! Jag känner att politiken blir tristare och tristare – jag håller på att tappa intresset. Jag som nästan är lite av politisk nörd – följer allt. Har sedan gymnasietiden varit intresserad av politik, har en period också varit aktiv – gjort min samhällstjänst även som politiker – numera fri – fri att tänka och tycka precis vad jag vill – och det gör jag!

Decemberöverenskommelsen är ett hån mot demokratin och den leder helt fel. Politiken numera är bara ett fjantigt spel mellan våra förtroendevalda. Senaste partiledardebatten var den mest ointressanta på länge. Miljarder hit och dit. Gamla klyschor haglade. En statsminister som var tvungen att gå tillbaka till forna tider för att slå motståndarna med ord. Fy sjutton!

Samtidigt så blir kvinnoförtrycket värre och värre i förorterna – där invandrade flyktingar lever ut sina religiösa medeltida levnadssätt med grovt kvinnoförtryck. Helt oacceptabelt i Sverige. Vem talade om det!? Ingen!

Denna situationen borde mana till samling bland samtliga för att tala om var skåpet ska stå när det gäller kvinnosynen. Just nu tycker jag detta är ett av de allvarligaste inrikes problemet i Sverige! Det handlar om förtryckta människor i Sverige.

Gillar Ivar Arpis artikel.

Till alla politiker – Läs Maria Rashidis artikel! – När får vi vårt första förortskalifat?

Jag gillar INTE DÖ!