Undrar när katolska kyrkan ska göra upp med sin mörka historia när det gäller övergrepp på barn? Jag väntar på en genomgripande rannsakan och redovisning. Det är ju inte enstaka händelser! Det är ju nästan så man säga att det har genomsyrat kyrkan.
Vanhedrat Jesus uttalande – Låten barnen komma till mig – har man sannerligen gjort. jag tycker det är så förfärligt och jag blir påmind varje gång jag ser en kyrkoman med ett barn som staty. Det finns många sådana kan jag berätta!

church_20150605_statue

Fy sjutton! säger jag och skulle kunna svära över detta också. Skönt att jag tog beslutet att lämna kyrkan för en massa år sedan. För mig gäller vetenskap, fakta och förnuft.
Inte påhittade sagor av människor. De är bara till för att styra folk. Men naturligtvis får folk – som har behov av det – ha en tro. En privat som inte ska pådyvlas andra eller framförallt INTE barn.church_20150605_tower